Logga in

Till toppen av sidan

En lekfull och engagerad personal sökes till en 100% dagstjänst hos ung kille i Norrköping

2018-06-14 | Östergötland | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
 • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
 • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
 • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 • Ett kundnära arbete
 • Interna utbildningar - Frösundaakademin
 • Friskvård för visstidsanställda
 • En nära kontakt med din verksamhetschef

  Vi söker nu en personlig assistent till en 15 årig lugn kille för ett långsiktigt och seriöst uppdrag. Du kommer att vara killens trygghet i skolan, samtidigt som du också är hans vuxenkompis. Ett nära sammarbete med vårdnadshavarna, som också håller i inskolningen, är en förutsättning. 
  Vi söker dig som har en hög närvaro, är pratsam och lekfull samtidigt som du är trygg och tålmodig. Du ska ha förståelse för de svårigheter och rädslor som finns hos pojken och du har ett strategiskt sätt när du planerar umgänge och skolarbete.
  Du är en person som tar stort ansvar och som förstår att uppdraget är långsiktigt och kräver kontinuitet. Att skolas in för uppdraget tar tid och föräldrarna liksom pojken själv behöver veta att den nya assistenten kommer att stanna länge på arbetsplatsen.
  Utbildning inom barn eller omsorg är en fördel, men erfarenhet och personlighet väger mer än utbildning. Du får gärna ha erfarenhet av sondmatning och tidigare arbete med ungdomar inom autismspektrum är mycket meriterande.
  Arbetstid och tjänster: Helgfria vardagar 07:00-16:00. Vid behov kan även, natt, helg och helgdagar förekomma. Provanställning som har stor möjlighet att övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar.
   
  Övrigt: Du måste vara rökfri!
  Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. Rekrytering sker löpande.
   
  Individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
  Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se
   
  Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Elin Hofmeijer , Verksamhetschef
Telefon: 0101303219

Fredrika Enander Sjökvist , Rekryteringsspecialist
Telefon: +46101303225


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: