Logga in

Till toppen av sidan

10-årig tjej i Ulricehamn söker din hjälp.

2018-06-14 | Västra Götaland | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Du kommer vara kunden behjälplig i hela hennes vardag med allt vad det innebär. Kunden har sondmat, är rullstolsburen och kräver en del träning. Som assistent är du även ett stöd med all hygien och toalett. Vardagar är kunden i skolan och har då elevassistans. Du som assistent lämnar och hämtar vid skolskjutsen.
Kunden kan inte kommunicera, utan man får hitta, lära sig varandras språk.

Tjänsten är på 62%

Du som söker tjänsten bör vara lugn, ödmjuk, och har förmågan att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Du har ett stort intresse för musik och kan bidra med mycket humor och värme. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete och är flexibel. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Det är viktigt att du kommer kunden nära och att ni hittar ett ömsesidigt förtroende. Vi ser gärna att du sen tidigare har erfarenhet av assistans eller liknande arbete. Har du en bakgrund som undersköterska är det en merit.

Arbetspassen är fördelade på hela dygnet med sovande jour.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Kontaktpersoner:

Mattias Loveson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 04


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: