Logga in

Till toppen av sidan

Timvikarier sökes till man utanför Kristianstad

2018-06-19 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Kunden i fråga är en medelålders man boendes norr om Kristianstad som är i behov av assistans för att få vardagen att fungera så okomplicerat som möjligt.  Arbetet  innebär stöd och hjälp i förflyttningar, hjälp med hushållssysslor,  rehabilitering, och allt annat som ingår i kundens liv där han behöver stöd eller hjälp.

Till mannens intressen hör promenader, träning och datorer/dataspel och vi ser gärna att du som sökande delar dessa intressen med vår kund. Som person bör du vara lugn, tålmodig och lyhörd inför kundens behov och önskemål. Vi ser också att du som sökande är rökfri. Har du erfarenhet från vård eller assistentyrke sedan tidigare är detta ett plus men inget krav.

B-körkort är ett krav.

Vi söker timvikarier och arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda  tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757

Josefin Sandberg , Verksamhetschef
Telefon: 0101303000


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: