Logga in

Till toppen av sidan

Föräldravikariat 90% hos kund Skellefteå

2018-07-06 | Västerbotten | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.


Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
 • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
 • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
 • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
 • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 • Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.


  Vad innebär tjänsten?

  Vi söker nu personliga assistenter till vår kvinnliga kund i Skellefteå. Hon är social och gillar att pyssla. Kunden har en CP-skada och sitter i rullstol, därför önskar vi att du har god fysik då lyft ingår i arbetsuppgifterna. Vi är i behov av assistenter som kan jobba på ett föräldravikariat på 90%, där det också finns stor möjlighet att på sikt få en schemarad. Även timvikarier behövs hos denna kund. Arbetstiden är förlagd mestadels på dagar, kvällar och helger. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 
   
  Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, lyhörd och handlingskraftig. Utbildning är inte ett krav utan ses som meriterande. 

  Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, gärna så snart som möjligt.

  Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: