Logga in

Till toppen av sidan

Kontaktperson sökes till 30-årig kille i Umeå

2018-07-10 | Västerbotten | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Yrket som kontaktperson ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som kontaktperson. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.


Vad söker vi?

Hej! 

Jag är en man i 30-årsåldern med downs syndrom. Mina intressen är musik, bollekar, sällskapsspel och utomhusaktiviteter. Jag söker dig som vill vara min kontaktperson två tillfällen per vecka. Tillfällena är 2 timmar långa med start ca 12.30. Aktiviteterna kan röra sig om att fika på stan, gå en promenad, leka, spela sällskapsspel eller någon aktiv utomhusaktivitet. 

För att lyckas med detta uppdrag tycker vi att din viktigaste egenskap är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ vardag. Som kontaktperson bör du vara empatisk, Initiativrik och ansvarstagande. Utbildning är inte ett krav utan ses som meriterande. Har du erfarenhet av downs syndrom är detta ett plus. Körkort krävs ej.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, gärna så snart som möjligt.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: