Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till en aktiv 30-årig man med Autism bosatt i Växjö -Visstidsanställning 86%

2018-07-23 | Kronoberg | Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 1


Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en aktiv 30-årig man med autism, ADHD och mindre utvecklingsstörning som bor i egen lägenhet i Växjö.

Du kommer att vara en del av kundens vardag, med allt vad det innebär. Till arbetsuppgifterna hör att strukturera kundens tillvaro samt att delta i sysslor så som matlagning och städning, men även att delta tillsammans med kunden i olika aktiviteter. Kundens intressen är att promenera, bowla, dansband m.m

Du kommer att vara ett aktivt stöd i att skapa struktur och förutsägbarhet i vardagen. Det är viktigt att du som söker är mycket lyhörd och följer upprättade rutiner, t.ex. i sättet att kommunicera, och förstår och visar respekt för kundens integritet. För kundens välmående är det även viktigt med en trygg och stabil tillvaro, därför ser vi att du är en lugn och strukturerad person som är lyhörd, ansvarsfull och trygg i din arbetsroll.
 
Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av autism.
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.
  • Icke rökare
Tjänsten
Visstidsanställning med en tjänstgöringsgrad på ungefär 86 %. Arbetspassen är dygn med sovande jour (16:00-16:00). 


Individuell lönesättning. Kollektivavtal Branch G – personlig assistans.

Rekrytering sker löpande, bifoga CV och personligt brev. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skriv och berätta om dig själv i din ansökan.

Kontaktpersoner:

Berina Heco , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 68


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: