Logga in

Till toppen av sidan

Jobba som personlig assistent hos en 60-årig man bosatt i Ljungby

2018-07-23 | Kronoberg | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att gå på bio och att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, detta görs genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.
 

Specifikt om tjänsten

Vi söker en personlig assistent till en 60-årig man bosatt i  centrala Ljungby. Arbetstiderna är dagtid. Tjänsten är en visstidsanställning på 15 % med möjlighet att jobba extra vid vakanser och ledigheter. Tillträde omgående.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som kunden efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga, samt är en bra lyssnare. 
 
Skriv gärna och berätta om dig själv och dina intressen i ett personligt brev som du bifogar med ditt CV. Vi arbetar med löpande rekrytering så om du är den person vi söker ansök redan idag så att vi får en möjlighet att träffa dig. 

Körkort är ett krav eftersom kunden åker på mycket aktiviteter och evenemang.  
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. 

På Frösunda arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – respekt, engagemant och nyfikenhet. Människor som gillar utmaningen och brinner för att göra skillnad i omsorgen, för sina medmänniskor. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontaktpersoner:

Berina Heco , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 68


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: