Logga in

Till toppen av sidan

Behandlingspersonal med kompromislöst kundfokus!

2018-07-24 | Jämtland | Medarbetare | Individ & Familj

Platser: 2

Frösunda startade med tanken att alla ska kunna vara delaktiga i samhället och dess utbud. Oavsett. Det är det som ligger till grund för vårt arbete och våra värderingar; respekt, engagemang och nyfikenhet. Vi vill vara en förebild för hur omsorg drivs ansvarsfullt och med hög kvalitet och vi har alltid kunden i fokus i allt vi gör. Och kunden, det  är våra ungdomar.

Vi vill jobba med dig som har ett kompromisslöst kundfokus och som vill vara en del av vårt arbete med att ge våra kunder högsta möjliga livskvalitet och förutsättningar.

Just nu söker vi ett antal vikarier till vår verksamhet i Bomsund. Frösunda HVB Bomsund är ett behandlingshem i hemlik familjär miljö. Vi arbetar för att de ungdomar som bor hos oss ska få individuell hjälp och stöd till en fungerande vardag.

Vi vänder oss till pojkar mellan 15-19 år (placering kan ske med stöd av SoL eller LVU). Vi är inriktade mot neuropsykiatriska funktionshinder och/eller psykosocial problematik. Det kan yttra sig i svårigheter att hantera sina känslor samt svårigheter i relation till andra människor.

Pojkarna kan bära på avvikande värderingar/beteenden vilka resulterat i begynnande kriminalitet och/eller droganvändning. De psykosociala problemen kan vara utlösta eller till följd av en konsekvens av psykiska besvär så som ångest, depression och/eller trauma. Ofta har pojkarna svårt att klara av skolgång/sysselsättning samt att i övrigt upprätthålla en meningsfull och strukturerad vardag.

Som behandlingspedagog ska du vara ett nära vuxet stöd till ungdomarna. Medverka i planering, vara kontaktman för en eller flera ungdomar, delta i praktiska vardagssysslor samt dokumentera. Arbetet innebär samverkan med gode män, skola, socialtjänst etc.

Vi erbjuder dig ett inspirerande och utvecklande arbete tillsammans med våra kunder!

Frösunda vill vara en förebild för hur omsorg drivs ansvarsfullt och med hög kvalitet där vi alltid har kundens fokus i det vi gör. Det innebär att vi alltid tänker på hur våra beslut och handlingar påverkar kunden och där kommer du att kunna bidra till Frösundas utveckling och resultat.

Din bakgrund

Vi söker dig med behandlingspedagogtutbildning eller annan likvärdig kompetens. Meriterande är att du har erfarenhet av målgruppen eller arbete med behandling med KBT-inriktning. Vi ser gärna att du har utbildning i TBA, ART, MI eller erfarenhet av drogprevention.

Du bör vara van att hantera kriser och konflikter, vara lösningsfokuserad och gränssättande, ha god självkännedom samt vara bekväm med att arbeta självständigt efter givna riktlinjer.

Vi söker dig som kan använda din kompetens och erfarenhet på ett självständigt och målinriktat sätt. Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen och är mogen, trygg samt har förmågan att härbärgera. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Körkort

B körkort är ett krav

Arbetstider och omfattning

Schemalagd arbetstid på såväl heltid som deltid samt sommarvikarier

Tillträde

Enligt överenskommelse löpande från och med september 2018

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Kollektivavtal finns

 

Är du rätt person för detta viktiga uppdrag och vill du veta mer? Ring gärna Thomas Rönning, Verksamhetschef, 010-130 57 16

Med din ansökan ska du bifoga CV och inskannade betygskopior samt kontaktuppgifter till vidtalade referenser.

Kontaktpersoner:

Thomas Rönning , Verksamhetschef
Telefon: 010-1305716

Johanna Stålhand , Regionchef
Telefon: 010-130 33 17


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: