Logga in

Till toppen av sidan

Tjej söker meningsfull vardag, kan du hjälpa henne?

2018-07-26 | Västra Götaland | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten? 

Arbetstiderna kan variera men i grunden förlagda till dagtid på vardagar. Det är en fördel med erfarenhet, dock är personlig lämplighet viktigast. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav.
Du kommer hjälpa kunden i hennes vardag med allt vad den innebär. Så som personlig hygien, städ, tvätt och matlagning. Kunden har sedan födseln ryggmärgsbråck vilket också innefattar kognitiva svårigheter så som tidsuppfattning, minnessvårigheter och initiativtagande. Det kommer i tjänsten också förekomma en del besök inom vården. Till aktiviteter, utanför gångavstånd, anlitas färdtjänsten där ni båda åker med.

Både killar och tjejer är välkomna att söka. Du som söker bör ha en stor portion humor och kunna ta motgångar på ett bra sätt, men också bara vara ett bra sällskap. Finns tiden och möjligheten är ett stort intresse för kunden att ta en fika på stan eller kanske en bio. Du bör inte vara hundallergiker.

Kunden bor i en lägenhet centralt, tillsammans med sin sambo.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Mattias Loveson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 04


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: