Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent vikariat till kund utanför Gävle

2018-07-27 | Gävleborg | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten? 

Nu söker vi för vår kunds räkning en ansvarstagande assistent. Vi söker dig som vill jobba på ett vikariat, med start så fort som möjligt. Vikariatets arbetstider är förlagda på dag- och kvälltid, vardag som helg. Du kan även vara timvikarie vid behov då ordinarie assistenter är lediga eller sjuka. Du som timvikarie behöver kunna hoppa in med ibland kort varsel.

Vår kund är en man som sitter i rullstol och som bor en bit utanför Gävle.Du som söker får gärna har erfarenhet och kunskap inom vård och omsorg. Om du dessutom är engagerad och har skinn på näsan så är du den vi söker!

Som vikarierande personlig assistent är du en viktig del i arbetsteamet med kunden. Det tar tid att bygga relation med kunden och vi ser därför att du under en längre tid kan arbeta med kunden. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Vi begär in utdrag från Polisens belastningsregister från dig och du behöver beställa den via länken redan nu: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Maria Skjevik , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 45


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: