Logga in

Till toppen av sidan

Timvikarier som Personlig Assistent sökes till kund i Skellefteå!

2018-08-03 | Västerbotten | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?


Plats: Skellefteå

Arbetstider: Dag, kväll, dygnspass

Vi söker nu Personlig Assistent till en av våra kunder i Skellefteå. Kunden är en 30-årig man med autism. Du behöver inte ha någon utbildning inom omsorg men för att vi ska kunna arbeta bra tillsammans är det bra om du har erfarenhet av hur autism fungerar och hur du positivt kan påverka och underlätta hans vardag. Kunden har begränsningar i sin kommunikation och använder bilder för att kommunicera och uttrycka sig, det är därmed bra om du sedan tidigare varit i kontakt med den här typen av arbetssätt och det är viktigt att du har en god svenska.
Du som söker är en man som är trygg i dig själv, kan hålla rutiner och är uppfinningsrik. Du är rökfri och innehar B-körkort. Det är av vikt att du som söker har för avsikt att vilja arbeta hos kunden under en längre period.
Vi söker främst timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller semester. Om allting fungerar tillsammans med kund finns även möjlighet till schemarad.  
Det viktigaste är; 

Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475

Carina Jacobsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 5785


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: