Logga in

Till toppen av sidan

Vill du ha ett roligt jobb som kontaktperson i Umeå?

2018-08-06 | Västerbotten | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Vad innebär tjänsten?

Plats: Umeå
Arbetstider: ca 12.30 till 14.30

Hej! 

Jag är en kille i 30-årsåldern med Downs syndrom som söker en kontaktperson. Mina intressen är bland annat musik, teater, dans, sällskapsspel och utevistelse med idrottsaktiviteter. Jag söker dig som vill vara min kontaktperson två tillfällen per vecka. Tillfällena är 2 timmar långa med start ca 12.30. Aktiviteterna kan röra sig om att gå en promenad, leka, spela sällskapsspel eller någon aktiv utomhusaktivitet. 

Du som söker är en man eller kvinna mellan 20-35 år, som person är du skojfrisk och initiativrik. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en vacker och inspirerande arbetsmiljö.

För att lyckas med detta uppdrag tycker vi att din viktigaste egenskap är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ vardag. Har du erfarenhet av funktionsvariationer är det meriterande men inte ett krav. Körkort krävs ej.

Frösunda tillämpar kollektivavtal enligt bransch G.


Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: