Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter sökes till kvinnlig kund i Vårgårda/Herrljunga!

2018-08-08 | Västra Götaland | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig på själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker vikarie till en kvinnlig kund i Herrljunga, arbetsplatsen kan också förläggas i Vårgårda.  Som personlig assistent kommer dina arbetsuppgifter att variera. Du ska vara kunden behjälplig i omvårdnad, hemmets vardagliga sysslor, matlagning och följa med kunden på hennes aktiviteter. Det är också viktigt att du kan arbeta strukturerat då rutiner är en viktig del i kundens vardag. Mindre fysiska moment som hjälp med förflyttningar och hjälp med kundens aktiviteter hör till arbetsuppgifterna. Har du hästvana och erfarenhet utav arbete i stall så är detta ett plus.

Du som söker tjänsten bör vara lugn, ödmjuk, och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Har du erfarenhet av assistans ses detta som meriterande.

Arbetspassen är förlagda både dag och kvällstid.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Kontaktpersoner:

Renzo Dinegro , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 36 10


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: