Logga in

Till toppen av sidan

Gillar du träning och vill arbeta extra som ledsagare i Mora?

2018-08-09 | Dalarna | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Vad innebär tjänsten?

Plats:
Mora

Vi söker nu en ledsagare till en av våra kunder i Mora. Kunden är en glad och aktiv kvinna som har ett ledsagningsbeslut på 10 timmar per vecka. Din arbetsuppgift är att aktivt hjälpa kunden med hennes träning. Det är viktigt att du gillar träning och har en god grundfysik för att kunna hjälpa kunden med bland annat vattenträning, styrketräning på gym och Power Plate. Som person är du som söker tjänsten pigg, ansvarsfull och uppfinnelserik genom att exempelvis komma på egna idéer inom träning och friluftsaktiviteter tillsammans med kunden. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 

Tjänsten har möjlighet till flexibilitet gällande att fördela dessa timmar över veckan i överenskommelse med kunden.

Det viktigaste är;
 
Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: