Logga in

Till toppen av sidan

Personlig Assistent sökes till tonårsflicka i Luleå!

2018-08-10 | Norrbotten | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. 
Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
 
Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder i Luleå. Kunden är flicka i tonåren som önskar en Personlig Assistent som kan följa med på hennes två idrottsaktiviteter som är ridning och simning. Vi söker dig som är lugn och trygg samt gärna har erfarenhet av att arbeta med barn. Det är viktigt att du tycker om att hitta på saker och är kreativ med en lösningsorienterad sida. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.  Du som söker är kvinna och innehar B-körkort enligt kundens önskemål.

Arbetstiderna är i dagsläget på måndagar mellan 16.30-20.30 samt söndagskvällar ca tre timmar. Tiderna kan komma att förändras beroende på aktivitetens schema. 

 
Frösunda tillämpar kollektivavtal enligt bransch G.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Kontaktpersoner:

Emelie Book , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 57 87


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: