Logga in

Till toppen av sidan

Ung tjej flyttar till Varberg och söker ett nytt team med personliga assistenter.

2018-08-20 | Halland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 4


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
 
Vad innebär tjänsten?

Fyra personliga assistenter sökes till en ung tjej som flyttar till Varberg för att studera. Ni kommer tillsammans uppleva ett nytt kapitel i hennes liv, som student, samtidigt får du möjligheten att vara med och starta upp ett nytt team – med kunden i fokus.

I ditt arbete kommer du vara ett stöd både i skolan och på fritiden. Kunden kommer berätta för dig vilka uppgifter som ska göras. Det är både planerade rutiner och spontana utflykter. Då du utgår från hennes behov i ditt arbete har du lätt för att lyssna in kunder och ta konstruktiv kritik. Du kommer vara behjälplig med praktiska ting då hon har begränsad rörlighet i armar och händer. Hon kan förflytta sig själv, så det finns inga lyft i arbetet.

På fritiden är det här en tjej som har en aktiv livsstil och hon älskar att träna. Du får gärna dela hennes intresse för träning och kost. Du som söker är driven, lyhörd och glad. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en merit, men inget krav.

Tjänstgöringsform: Så länge assistansuppdraget varar med start i sep.
 
Schema: Arbetstiderna är förlagda som dygnspass, med sovande jour på natten. Det är ett rullande schema där du jobbar ett dygn och är ledig två. Helg finns på schemat.
 
Tjänstgöringsgrad: 66 %

Vi arbetar med löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan. Du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.


Varmt välkommen med din ansökan!
 
 

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Emelie Johansson , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303617


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: