Logga in

Till toppen av sidan

Omsorgsfull personlig assistent sökes i Lerum!

2018-08-21 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Vi söker personliga assistenter till en ung rullstolsburen tjej som bor i Lerum. Kunden har ett stort vård och omsorgsbehov. Hon har problem med andningen och har ofta andningspåverkan. Du hjälper henne att inhalera medicin dagligen. Hon får mat genom PEGG. Kunden har epilepsi och får ofta kramper. Du stöttar henne i kommunikation med andra eftersom hon inte pratar. Du är delaktig i hennes fritidsintressen som är bad, promenader och musik.

Det är viktigt att följa rutiner, men även kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du som söker tjänsten är en mogen, stresstålig och lyhörd person med ansvarskänsla. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du känner ett genuint engagemang i att arbeta med människor.
Erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller liknande är ett krav, om du även är undersköterska ser vi det som en fördel. 

Kunden bor med vacker natur runt hörnet, och för dig är det lättare att komma till jobbet med bil än kollektivtrafik.

Tjänsten tillsätts omgående, och börjar med inskolning. Anställningen är så länge assistans uppdraget varar. Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, natt (vaken) och på helger. 

Välkommen med din ansökan, bifoga personligt brev och CV!

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Hicham Hussein , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 36 16


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: