Logga in

Till toppen av sidan

Personlig Assistent sökes till ung tjej i Skellefteå

2018-08-22 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1

Vad är personlig assistans?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad kan Frösunda erbjuda mig?
  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
Kunden
Frösunda söker en personlig assistent till en av våra kunder som bor ca 1 mil utanför Skellefteå. Kunden är en kvinna på 20 år som är multihandikappad. Till tjänsten som timvikarie söker vi en lugn och trygg tjej med körkort. Som person bör du även vara nyfiken på att lära dig nya saker och gilla att ta ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom vården där vana av att arbeta med sond och epilepsi är meriterande liksom en undersköterskeutbildning.  Vi söker en person som kan jobba deltid enligt schema till och med november och för rätt person kan man även efter det få fasta tider utöver inhopp vid ordinarie personals frånvaro. Arbetspassen förekommer under dag, kväll, natt så väl som helg.

Vi tror att du som söker har en hög ansvarskänsla och värdesätter noggrannhet och punktlighet. Vidare är det viktigt att du har lätt för dig att ta till dig instruktioner och är handlingskraftig och aktiv.  Kunden älskar att leka och vi ser gärna att du har ett lekfullt sinne och gillar att hitta på nya aktiviteter. För vår kunds bästa ser vi att du är ute efter en långsiktig anställning då kunden knyter an till sina assistenter och familjen värdesätter kontinuitet.

Som assistent till vår kund kommer du ta del av en varm och trevlig familj där kunden står i fokus och där du kan möta denne i sin vardag i enlighet med våra värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.  Det viktigaste för oss är dock din vilja. Din vilja att göra skillnad för en annan människa är det som ger en assistans med hög kvalitet.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. 

Frösunda jobbar med löpande urval.
Vi begär in utdrag från Polisens belastningsregister och du som söker kan med fördel beställa ett redan nu via länken:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332

Emelie Book , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 57 87


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: