Logga in

Till toppen av sidan

Timvikarier sökes till kund i Luleå inom personlig assistans

2018-08-28 | Norrbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt.. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad kan Frösunda erbjuda mig?
  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu assistenter till vår kund i Luleå . Kunden är en man som har parkinson som gillar att vara utomhus och på aktiviteter. Vi söker dig som vill jobba som timvikarie. Det ställer krav på stor flexibilitet och möjlighet att hoppa in på kort varsel. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, kvällar, nätter och helger.  Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Körkort är ett plus men inget krav.

För oss är det meriterande med utbildning men inget krav. Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, visa engagemang och din empatiska förmåga är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Du bör vara rökfri då vi har rökfri arbetstid.

Tjänsten tillsätts snarast  och möjlighet finns att ett timvikariat går över till en bestående schemarad.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332

Erica Forsberg , Verksamhetschef
Telefon: .


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: