Logga in

Till toppen av sidan

Vill du arbeta helger till en 10-årig pojke i Ytterturingen?

2018-08-31 | Västernorrland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?

Plats: Ytterturingen

Arbetstider: Helger/helgdagar
Vi söker nu en Personlig Assistent till en 10-årig pojke som bor med sin familj i Ytterturingen. Han är en väldigt glad, lekfull och positiv kille med stort intresse för bilsport, skidåkning, att vara ute och fiska och jaga och att laga mat/baka. Du som söker är en aktiv tjej eller kille som har barnasinnet kvar. Du har gärna erfarenhet av att arbeta med barn och förstår vikten av lek och bus under ansvar. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.
Vi söker dig som önskar arbeta helger och har körkort.

Det viktigaste är; 
Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Anna Johansson , Verksamhetschef
Telefon: 0101303255


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: