Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till kille i Höganäs (dygnspass)

2018-09-07 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi assistenter till vår kund som är en 18-årig kille boendes i Höganäs. Kunden har svårigheter inom autismspektrumet, en utvecklingsstörning samt epilepsi och är i behov av assistans dygnet runt. Kunden är utåtagerande vid stressande situationer och är i behov av tydliga gränser och ramar. Till kundens intressen hör bland annat hundar, böcker, filmer, minigolf, bowling, handla, simma samt svampplockning. Kunden bor i dagsläget på ett boende cirka 7 mil från Höganäs och det är där träffarna med kunden kommer att ske, men han kommer att flytta till egen lägenhet i Höganäs i samband med att uppdraget startar och börja på daglig verksamhet.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av att arbeta med autism samt utåtagerande beteende. Kunden ser gärna manliga sökande. Du som söker bör vara orädd, lugn, positiv, självgående, flexibel, påhittig, kunna laga mat samt ha kunskap om hälsosam mathållning. Du ska vara tobaksfri samt ha körkort.

Arbetstiderna är förlagda dygnet runt med väntetid på natten. Uppstart 1/10, uppstarten föregås av inskolning på plats hos kund.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757

Margaretha Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 40 84


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: