Logga in

Till toppen av sidan

Man i Malmö söker timvikarier

2018-09-10 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Frösunda Omsorg söker en timvikarie till en av våra kunder boendes i Malmö. Kunden är en man i 70-årsåldern som är rullstolsburen efter en stroke. I arbetet med kunden kommer du att vara ett stöd i vardagen, allt från tillsyn, insatser kring den dagliga hygienen, städning och matlagning.
 
Du som söker tjänsten behöver ha tålamod, vara lugn och trygg i din arbetsroll. Det är viktigt att du som söker är lyhörd för kundens behov samt visar respekt för kundens integritet. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag.

B-körkort är krav.

Det vi söker är timvikarier och arbetstiderna är förlagda dag 08.30-14.30 samt kväll 16.30-20.30. Du jobbar oftast båda passen.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Mimmie Hjalmarsson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 32 11


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: