Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker personliga assistenter till vår kund i Övertorneå

2018-09-12 | Norrbotten | | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
 • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig
 • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
 • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person
 • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik
 • Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats

  Vad innebär tjänsten?
  Vi söker en personlig assistent till vår kund i Övertorneo. Kunden är en kille i 20-års åldern med som tycker om musik, att gå på badhus och är intresserad av fordon. Önskvärda egenskaper hos dig som söker är att du är lugn, trygg och tydlig i din kommunikation . Som assistent bör du vara empatisk, strukturerad och driven i stunder där kunden behöver motiveras. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och det är viktigt att du är positiv, flexibel och tillgänglig. Du måste vara lyhörd för detaljer samt ha goda kunskaper i det svenska språket för att kunna kommunicera med kunden.
  Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom personlig assistans eller liknande, meriterande om du har erfarenhet av epilepsi. Då kunden har assistans dygnet runt bör du vara öppen för arbetspass dag, kväll, natt och helg. Körkort är meriterande men inget krav. Vi söker främst timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro men det finns även ett vikariat på 90% ledigt fr.o.m den 1/12.
  Tjänsten tillsätts snarast och möjlighet finns att ett timvikariat övergår till en bestående schemarad.
   
  Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.

  Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, gärna så snart som möjligt.

  Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332

Carina Jacobsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 5785


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: