Logga in

Till toppen av sidan

Charmig 10-årig pojke i Malmö söker personlig assistent!

2017-12-21 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Charmig 10-årig pojke i Malmö behöver personlig assistent vissa eftermiddagar mellan kl 16.30 och 20:00, samt ett par helgdagar i månaden 10-17. Assistansen utförs främst i barnets egen hemmiljö. Till arbetsuppgifterna hör att hjälpa barnet fysiskt i vardagen med lek, mat, kläder, toalett, etc. men också att kommunicera.


Passar du för tjänsten?
  • Du är student med ett par år kvar på din utbildning.
  • Du är fantasifull och har lätt för att kommunicera med barn. 
  • Du är lyhörd och har tålamod
  • Du har mycket goda språkkunskaper i svenska.
  • Du är rökfri.
Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda
tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Amanda Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57

Mattias Fransson , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303762

Veronika Sjögren , Kundinformatör
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: