Logga in

Till toppen av sidan

Socionom, behandlingsassistent eller terapeut som vill förändra omsorgen för ungdomar sökes!

2017-07-04 | Västerbotten | Medarbetare | Individ & Familj

Platser: 3

Vill du vara med och förändra vården för ungdomar i Sverige? Då har du chansen nu då vi söker behandlingsassistenter till vår enhet i Hörnefors!

Vi söker dig som är socionom, terapeut, behandlingsassistent, socialpedagog eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren anser vara jämnförbar. Fortsatt skall du ha minst 2 års erfarenhet av målgruppen pojkar/unga män och av behandlingsarbete med utåtagerande problematik och ofta begynnande missbruk och kriminalitet. Körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift ser vi som en förutsättning.  Arbetstiderna är oregelbundna, med arbete på dag, kväll och natt. Jour förekommer och även ensamarbete. Vi ser att du som söker är en självklar ledare med stor inlevelseförmåga. Du är skicklig på att motivera ungdomar och är fysiskt aktiv. Vi lägger stort vikt vid den personliga lämpligheten. Språklig kompetens och livserfarenhet är meriterande.

På Frösunda har vi utformat ett omhändertagande som bygger på mänsklig värme och tillit. Ingen ungdom ska behöva känna sig ensam och det är vår skyldighet som medmänniskor att göra allt vi kan för att dessa ungdomar ska känna framtidshopp igen. Det är vår skyldighet att finnas vid deras sida och att hjälpa dem in i samhället. På Frösunda har vi dessutom en tydlig idé – här bestämmer kunden själv!

I din roll som behandlingsassistent på Frösunda kommer ditt arbete bestå av att arbeta för att nå de uppsatta målen som finns i respektive genomförandeplan. Fortsatt ska du också planera och genomföra insatser och behandling i vardagen för Frösundas kunder samt leda veckosamtal med kunderna och ge det stöd som krävs. Du kommer ansvara för att sammanställa vecko- och månadsrapporter för kund, regelbundet rapportera till uppdragsgivare.

Välkommen in med ansökan redan idag!

Kontaktpersoner:
 David Johansson, Verksamhetschef
 010-130 30 69

Kontaktpersoner:

David Johansson , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303069


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: