Logga in

Till toppen av sidan

Friluftsintresserad socialarbetare med mycket energi sökes för jobb med ungdomar

2018-08-08 | Västerbotten | Medarbetare | Individ & Familj

Platser: 3

Vill du vara med och förändra vården för ungdomar i Sverige? Då har du chansen nu då vi söker behandlingsassistenter till vår enhet i Hörnefors!

Vi söker dig som är socionom, terapeut, behandlingsassistent, socialpedagog eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren anser vara jämnförbar. 

Hörnefors HVB är ett boende för 8 unga killar mellan 15 och 20 år. Pojkarna kan bära på avvikande värderingar/beteenden vilka resulterat i begynnande kriminalitet och/eller droganvändning. De psykosociala problemen kan vara utlösta eller till följd av en konsekvens av psykiska besvär så som ångest, depression och/eller trauma. Ofta har pojkarna svårt att klara av skolgång/sysselsättning samt att i övrigt upprätthålla en meningsfull och strukturerad vardag.

Som behandlingspedagog ska du vara ett nära vuxet stöd till ungdomarna. Medverka i planering, vara kontaktman för en eller flera ungdomar, delta i praktiska vardagssysslor samt dokumentera. Arbetet innebär samverkan med gode män, skola, socialtjänst etc.


Körkort är ett krav.

Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift ser vi som en förutsättning.  Jour förekommer och även ensamarbete. 

Vi ser att du som söker är en naturmänniska som gillar att vara ute och kanske själv har en aktiv fritid som unga killar kan inspireras av,  livserfarenhet är meriterande.

I din roll som behandlingsassistent på Frösunda kommer ditt arbete bestå av att arbeta för att nå de uppsatta målen som finns i respektive genomförandeplan med fokus på att det är kunden som bestämmer.

Välkommen in med ansökan redan idag!

Kontaktpersoner:
 David Johansson, Verksamhetschef
 010-130 30 69

Kontaktpersoner:

David Johansson , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303069


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: