Logga in

Till toppen av sidan

Undersköterska som arbetar med Kundens Fokus till våra äldreboenden Orion & Vega i Lomma

2017-10-26 | Skåne | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 3


På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss är det kunderna som ska bestämma över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt även en högre kvalitet i omsorgen.

Det är grundidén som du ska arbeta efter där du som undersköterska har en nyckelroll att utföra omvårdnad utifrån kund orienterat kontaktmannaskap, vägleda och handleda dina medarbetare i dina kunders behov och önskan på Orion – Vega.

Arbetsuppgifter: Arbetet är mycket självständigt och rörligt. Vi vill att du ska känna dig bekväm i att fatta beslut utifrån kundens genomförandeplan, göra prioriteringar och samverka med övriga professioner runt kunden, dina kolleger samt SoL- lagstiftningen.
Du är van att hantera vanligt förekommande medicintekniska arbetsuppgifter och delegeringar. Du ska ha drivkraft i att medverka och utveckling verksamheten samt kvalitet och förbättringsarbete. Vill du vara med om att bygga upp en verksamhet i ett nytt fräscht äldreboende i Lomma.

Kvalifikationer: Du ska känna dig trygg i din roll som undersköterska och tycka om att ta ansvar då teamet utgår ifrån professionellt bemötande och kunnande vill vi att du attraheras av detta och strävar efter att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation. Vi läger stor vikt på personlig lämplighet. 

Anställningsform: Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning med varierande tjänstgöringsgrad på 50 till 100 %.  Arbetet kommer utföras på dagen och/eller under natten.

Låter detta intressant?  Välkommen med din ansökan via formuläret nedan, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
  
Kontaktperson
Åsa Pierson Bergström, 0101304121, Regionchef

Kontaktpersoner:

Åsa Pierson Bergström , Regionchef
Telefon: 010-130 3000


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: