Logga in

Till toppen av sidan

HR administratör

2018-01-04 | Stockholm | Medarbetare | Stab

Platser: 1


Vår ide är något så självklart i gott som alla andra branscher, men som av någon anledning är kontroversiell i vår: Att kunden får bestämma. Över sin vardag. Över sitt boende, Över sin omsorg. Vi mäter allt vi gör och har sett att en möjlighet för kunden att bestämma över sin vardag leder till en högre kundnöjdhet, som i sin tur leder till stolta och motiverade medarbetare. Vi på Frösunda vill förändra, om inte världen, så åtminstone vår bransch. Det är en spännande resa som vi redan påbörjat, men utan dig tror vi inte att vi kan slutföra den. Vill du vara med?

Vi söker nu en HR administratör till vårt HR-team

Frösunda Omsorg erbjuder dig ett omväxlande HR arbete i nära samarbete med det övriga HR teamet bestående av; HR Business Partners och HR specialister. Du rapporterar till vår HR chef.
 
Tjänsten som HR administratör är en mångfacetterad roll där du är ”spindeln i nätet” inom teamet. Du blir ett nära stöd för chefer i organisationen samt för dina HR kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att supportera Frösundas chefer i enklare kollektivavtalsfrågor, ta fram underlag och supportera i vårt personalsystem HRPlus, granska anställningsavtal, administrera i vårt rekryteringsverktyg Staffrec samt ansvara för arkivering.
 
Vi söker dig som har PA utbildning eller motsvarande. Gärna med erfarenhet från vård och omsorgsbranschen samt vana att arbeta med HR system.
 
Tjänsten kräver att du är strukturerad och serviceinriktad. Du är självgående, stresstålig samt lösningsorienterad. Du har systemvana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För rätt person finns det mycket goda karriär och utvecklingsmöjligheter. Stationeringsort för denna position är vårt huvudkontor i Solna.

Kontaktperson
Tobias Knutsson, 010-130 3044, tobias.knutsson@frosunda.se

Ansök här!

Använd nedanstående formulär och bifoga ditt CV. Du kan även ansöka på www.frosunda.se/ledigajobb.se Vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande, och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.  

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner:


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: