Logga in

Till toppen av sidan

Ansvarig för Frösundas ledningssystem

2017-10-20 | Stockholm | Övriga tjänster | Stab

Platser: 1


Frösunda har en vision om att bidra till förändrade spelregler inom omsorg. Vi arbetar för en omsorg där det är kundens fokus som gäller i alla lägen, något som inte alltid är fallet i dag. I grunden ligger en idé om hur vi kan skapa allra störst nytta för våra kunder.

Idag har vi fler än 9 500 medarbetare över hela Sverige som ger omsorg, vård, stöd och service inom affärsområdena Äldreomsorg, Personlig assistans, Funktionsnedsättning samt Individ och familj. Det gör oss till en av de största privata aktörerna i Sverige. Vi drivs av ett starkt kundfokus med målet att erbjuda våra kunder högsta möjliga livskvalitet. Frösundas huvudkontor ligger i Solna.

Som medarbetare i staben jobbar du utifrån vad som är bäst för våra kundnära verksamheter: HR, ekonomi, anbud, kvalitet, affärsutveckling och IT. Det innebär att du på bästa sätt ska göra arbetet så enkelt som möjligt för våra chefer och medarbetare i våra kundnära verksamheter. Det gäller att stödja, kontrollera och följa upp med olika rutiner för alla verksamheter, enheter och boenden. Eftersom det är kunderna som bestämmer hos oss, så styr detta samtliga verksamheter.

Frösunda söker nu en ansvarig för vårt ledningssystem

Frösundas ledningssystem  är vårt främsta verktyg för att planera, kontrollera, följa upp, utvärdera och förbättra vård- och omsorgsarbetet. Systemet utgörs av processer, rutiner, policys och resurser som är nödvändiga för styrning och förbättring av verksamhetens kvalitet. Därtill är ledningssystemet ett integrerat system för process-, ärendehantering, styrning och ledning samt dokumentation.  Hos oss är ett systematiskt kvalitetsarbete en naturlig del av det dagliga arbetet, med det främsta målet att uppfylla vårt kundlöfte om att Kunden bestämmer.

Vi söker nu en IT-arkitekt/systemvetare som vill ha en central nyckelfunktion i att äga helhetsansvaret över vårt ledningssystem. Detta genom att självständigt driva, bygga, förvalta och vidareutveckla. Till din hjälp har du en expertgrupp bestående av medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS), medicinskt ansvarig för rehabilitering (MAR) och Socialt ansvarig/sakkunnig. Du är van att arbeta med stora systemprocesser och tycker om att vara operationell i ditt arbetssätt. Därtill är du ”hands on” vad gäller programmering och att aktivt förändra i systemet. 

Kvalifikationer:
   
  • IT-arkitekt/systemvetare
  • Du är en duktig projektledare som driver med stor integritet och tydligt resultatfokus
  • Du är en mycket duktig kommunikatör
  • Du är kundorienterad med hög servicegrad och ett gott bemötande
  • Du är lösningsfokuserad med god förmåga att tänka i många dimensioner
  • Du har en mycket god problemlösningsförmåga
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Anställningsform: Vi erbjuder en 100 % tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader. Individuell lönesättning gäller. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter:
Joakim Lindfors, Telefon: 010-130 35 54, E-post: joakim.lindfors@frosunda.se

Kontaktpersoner:


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: