Logga in

Till toppen av sidan

Erfaren projektchef alt projektledare fastigheter till Frösunda Omsorg

2017-09-29 | Stockholm | Medarbetare | Stab

Platser: 1


Erfaren projektchef fastigheter till Frösunda Omsorg
 

Vill du vara med och forma framtidens omsorg genom att ansvara för att utveckla våra nya äldreboenden (i funktion som hyresgäst)? Du säkerställer att Frösundas omsorgskoncept översätts vid utvecklingen av nya fastigheter. Du har även möjlighet att arbeta vidare med den ideala utformningen av våra nya äldreboenden (om du har intresse) alternativ stödja andra affärsområden i fastighetsfrågor (Individ & Familj och Funktionsnedsättning).   
 
Här är utmaningen för dig!
På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss är det kunderna som bestämmer över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt även en högre kvalitet i omsorgen. Nu söker vi en erfaren projektchef till vårt trevliga och affärsmässiga team!

Om rollen

Som projekchef (i funktion som hyresgäst) ansvarar du för att säkerställa att våra nya fastigheter kommer utformas på det sättet som gör det möjligt för oss att bedriva framtidens omsorg med kunden i fokus.  Du kommer:
 • Skriva och förhandla hyresavtal
 • Samarbete med vår sakkunnig/forskare inom demens (även för att:)
 • Definiera standard av delar inom A, (K, VVS), El, Styr (stor fokus på nya teknologier) / Kontinuerlig utveckling av rumsbeskrivningen
 • Säkerställa att flöden i fastigheten kan främja kundens självständighet samt att personalens flöden kan ske på ett effektivt sätt

 • Hyresgästombud gentemot byggherren vid projekterings- och byggmöten

  Omsorgsbranschen har en mjukare framtoning än den traditionella bygg- eller fastighetsbranschen. 

  Det är mycket som händer inom vår bransch som är en ny, spännande och trygg framtidsbransch.
  Fastighetsavdelning ingår i avdelningen för Affärsutveckling som ansvarar för Frösundas organiska tillväxtmål via etablering av bl.a. äldreboende i privat regi i kombination med innovation och utveckling inom omsorgens alla väsentliga delar.
  Du kommer att ha en roll med påverkan på affären genom att medskapa fastigheter som stöder våra verksamheter på bästa sätt. Vi prioriterar att växa i segmentet äldreboende i privat regi och en framgångsnyckel är att ha ett framgångsrikt koncept.  Vi ser gärna att du är med och utvecklar vårt sätt att arbeta, kommer med nya idéer och bidrar i processen tjänste- och konceptutveckling.

  Din bakgrund
  Du har en Universitet-/högskoleexamen med inriktning mot samhällsbyggnad, väg och vatten, arkitektur eller annan likvärdig utbildning samt minst 7 års erfarenhet. Du har erfarenheter från stora projekt och förstår vilka delar som kan vara kostnadsdrivande och hur vi kan undvika dessa. Du ska vara öppen för att lära dig att förstå vår verksamhet och att fundera på hur fastigheten kan utformas så att vi kan bedriva den bästa omsorgen.  Du har intresse för att göra skillnad för våra kunder och intresse för att förbättra deras liv genom att arbeta med att utveckla bättre fastigheter.  Det är meriterande om du har erfarenhet från byggledning och/eller kostnadskalkylering eller inköp.
  Som projektledare är det viktigt att du har en affärsmässig inställning. Du ser möjligheter, tycker om problemlösning. (I framtiden finns det möjligheter att arbeta inom etablering om intresse och fallighet finns.)
  Du har stor respekt för våra kunder, deras liv och delar vår vision och värdegrund. Samtidigt har du en god känsla för affärsmässiga principer och arbetar hela tiden ur ett ekonomiskt hållbart perspektiv.

  Om Frösunda
  Frösunda har som en av Sveriges första privata omsorgsföretag lång erfarenhet. Vi har successivt utvecklat verksamheten och har idag 9 000 medarbetare över hela Sverige. Det gör oss till en av de ledande privata aktörerna i Sverige. Nu står hela samhället inför mycket stora utmaningar med en snabbt växande omsorg som ställer nya krav. Vi behöver utvecklingsinriktade och innovativa medarbetare som kan skapa nya sätt att arbeta. Läs mer på www.frosunda.se

Kontaktpersoner:

Julie Lam , Etablerings- och fastighetschef
Telefon: julie.lam@frosunda.se


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: