Logga in

Till toppen av sidan

Målmedveten etablerare till Frösunda Omsorg

2017-10-05 | Stockholm | Medarbetare | Stab

Platser: 1 
Vill du vara med och forma framtidens omsorg genom att etablera nya äldreboenden (och även LSS-boenden och dagliga verksamheter) i ett av företagets viktigaste team där du får stort ansvar från första dagen? Här är utmaningen för dig!
På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss är det kunderna som bestämmer över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt även en högre kvalitet i omsorgen. Nu söker vi etablerare till vårt starka och högpresterande team!

Om rollen
Ditt övergripande uppdrag blir att etablera nya enheter inom Frösundas affärsområden Äldreomsorg (och på sikt även Funktionsnedsättning).
Du blir en del av ett positivt, kompetent och hårt arbetande team som ansvarar för hela etableringsprocessen. Etableringsenheten ingår i avdelningen för Affärsutveckling som ansvarar för Frösundas organiska tillväxtmål via etablering av bl.a. äldreboende i privat regi i kombination med innovation och utveckling inom omsorgen.

Du kommer att ha en central roll med direkt påverkan genom att etablera framgångsrikt. I arbetet ingår att självständigt hålla kontakten med kommuner, upprätta marknadsanalyser och kalkyler, presentera dessa för ledningen, leda utformningen utifrån kommunens och företagets behov och värderingar och få ett avslut på affären. Vi vill att du är med och utvecklar vårt sätt att arbeta, kommer med nya idéer och bidrar i tjänst- och konceptutveckling.

Dina arbetsuppgifter blir bland annat att:
  • Identifiera, skapa och utveckla långsiktiga affärsrelationer med utvalda beslutsfattare. Bidra till tillväxt genom att effektivt etablera nya enheter enligt affärsområdenas direktiv och i linje med affärsplanen.
  • Ansvara för att identifiera och bearbeta nya marknader och behov.
  • I nära samarbete med affärsområdena hitta samarbetspartners och identifiera kundbehov som kan omvandlas till affärsmöjligheter.
  • Ansvara för att Frösunda uppfattas som en attraktiv samarbetspartner genom att bygga upp och behålla strategiska och förtroendefulla relationer med beslutsfattare och beslutspåverkare i kommuner och med andra intressenter som leder till fler affärer och att Frösundas mål uppfylls. 
  • Bidra till att skapa effektiva och respektfulla samarbetsformer med samtliga affärsområden och andra stabsenheter i syfte att underlätta linjeorganisationens olika verksamheter.


Din bakgrund
Du har en Universitet-/högskoleexamen, gärna med inriktning mot ekonomi, samhällsbyggnad, arkitektur, juridik, projektledning eller annan likvärdig utbildning. Du har en förståelse för komplexa affärsupplägg och drivs av en vilja att vinna. Du har även ett analytiskt och strategiskt tänk.

Som Etablerare är det viktigt att du har en affärsmässig inställning. Du ser möjligheter och tycker om problemlösning. Erfarenhet från kommunala processer är meriterande.

  • Affärsmässig, driven och förtroendeskapande
  • Goda kunskaper om kommunal verksamhet, styrning och processer
  • Förmåga att tänka strategiskt och omsätta detta i handling
  • Erfarenhet av att arbeta i projektform
  • Erfarenhet av komplex försäljning

Du har stor respekt för våra kunder, deras liv och delar vår vision och värdegrund. Samtidigt har du en god känsla för affärsmässiga principer och arbetar hela tiden ur ett ekonomiskt hållbart perspektiv. 

Kontaktpersoner:

Julie Lam , Etablerings- och fastighetschef
Telefon: julie.lam@frosunda.se


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: