Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Omsorg AB i Norrköping söker personliga assistenter

2017-10-06 | Östergötland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 3

Frösunda Omsorg AB i Norrköping söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter istället för hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.
Vi söker personliga assistenter till en av våra kunder i Norrköping.

Personlig assistans – vad innebär det?

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du som söker är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Du ska kunna tänka utanför boxen. Du är professionell och värnar om kundens personliga integritet. Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Specifikt om tjänsten

För kunds räkning söker Frösunda efter personliga assistenter till en man i 66 - årsåldern.
Mannen bor i egen lägenhet i Norrköping och har personlig assistans dag och kväll. Viss dubbelbemanning under dagen förekommer. Kunden är halvsides förlamad och behöver motiveras till att träna för att bibehålla nuvarande funktioner. Utöver stöd och hjälp i den dagliga träningen behöver mannen även motivering, stöd och hjälp i personlig omvårdnad, hemmets skötsel och göromål, planering av inköp samt i samband med aktiviteter. Några utav kundens stora intressen är fiske och kundens sommarstuga.

Vi söker dig som är trygg i dig själv, ordningssam, tålmodig och motiverande. Du bör ha ett professionellt förhållningssätt i alla lägen. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga, samt är en god lyssnare. Du är positiv, ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat. 

Idagsläget söker vi först och främst vikarier med chans till fast schemarad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skriv och berätta om dig själv i din ansökan. Körkort är ett krav då du kör kundens bil.

Tjänsterna: Behovsanställning, Visstid så länge assistansuppdraget varar.
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se

Rekrytering sker löpande, bifoga CV och personligt brev. 

Välkommen med din ansökan! 
  
  
 

Kontaktpersoner:

Helene Palmborg , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 19

Wonsa Choi , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 32 25


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: