Logga in

Till toppen av sidan

Positiv assistent sökes till en 20 årig kille

2018-01-10 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu en assistent till en positiv kille på 20 år med bipolär sjukdom som är nyfiken på livet.

Kunden bor hemma tillsammans med sin familj i Vellinge kommun. Under dagen kommer du att hjälpa till med praktiska göromål så som matlagning, dusch, planering & stöttning i skolan, hemmet och vid andra aktiviteter.

Till kundens intresse hör bland annat att gå på gym, bio, musik, film och matlagning tillsammans med assistenten. Även utflykter och resor är ett stort intresse. Vissa dagar i veckan är kunden i skolan tillsammans med sin assistent. Kunden gillar att ha saker planerade och har många idéer om vad han vill göra, därför är det ett rörligt arbete där man får uppleva mycket! Kunden ser gärna manliga sökande.

Kunden söker för tillfället timvikarier, men det kan också leda till en mindre fast rad på ca 25 % och tiderna som du arbetar varierar mellan dag, kväll och helger mellan 07.00-20.30.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent hos vår kund? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Nina Emmertz , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 58

Amanda Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: