Logga in

Till toppen av sidan

Vill du arbeta extra som personlig assistent vid sidan av ditt ordinarie arbete/studier?

2017-10-13 | Östergötland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 4

Frösunda Omsorg AB i Mjölby söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter istället för hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.
Vi söker personliga assistenter till flera utav våra kunder i Mjölby.

Personlig assistans – vad innebär det?

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du som söker är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Du ska kunna tänka utanför boxen. Du är professionell och värnar om kundens personliga integritet. Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt!

Specifikt om tjänsten

Det är en fördel med tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller omvårdnadsarbete men då behoven och önskemålen hos våra kunder ser mycket olika ut är det inte något generellt krav. Du bör vara tålmodig, stabil och lyhörd, samt ha förståelse för att assistans är en insats som sker efter kundens förutsättningar mestadels i kundens hem, och det är därför viktigt att du har god anpassningsförmåga

Nu söker vi dig som vill arbeta extra, främst nätter med väntetid (jour). Då flera utav våra kunder har dessa insatser nattetid enligt beslut. Du kanske studerar eller är pensionär som vill jobba extra med goda chanser till fasta journätter på rullande schema. Nätterna kan vara fördelade över vardagar, helger samt under storhelger. Det är även viktigt att du talar och förstår svenska flytande då en bra kommunikation är det absolut viktigaste för att samarbetet ska fungera mellan dig och kunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skriv och berätta om dig själv i din ansökan.
 
Tjänsterna: Behovsanställning, Visstid så länge assistansuppdraget varar.
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se

Rekrytering sker löpande, bifoga CV och personligt brev. 

Välkommen med din ansökan! 
  

 

Kontaktpersoner:

Wonsa Choi , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 32 25

Linda Fjällström , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 40 97


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: