Logga in

Till toppen av sidan

Säljare av omsorgsplatser / Utvecklingsstrateg till Frösunda Omsorg

2017-10-16 | Stockholm | Medarbetare | Stab

Platser: 1


Vill du vara med och forma framtidens omsorg genom ansvarar att sälja omsorgsplatser inom äldreomsorg samt att förankra våra nyetablerade äldreboenden i sina lokala sammanhang?  Du kommer vara del av ett av företagets viktigaste team där du får stort ansvar från första dagen.  Här är utmaningen för dig!
På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss är det kunderna som bestämmer över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt även en högre kvalitet i omsorgen. Nu söker vi en säljare/utvecklingsstrateg till vårt starka och högpresterande team!

Om rollen
Ditt övergripande uppdrag blir att säljer omsorgsplatser inom Frösundas affärsområden Äldreomsorg (och på sikt även Funktionsnedsättning). Du kommer även bidra till att utveckla våra äldreboenden genom att förankra dessa i deras lokala sammanhang. 
Du blir en del av ett positivt, kompetent och hårt arbetande team (som ansvarar för hela etableringsprocessen samt fastigheterna). Enheten ingår i avdelningen för Affärsutveckling som ansvarar för Frösundas organiska tillväxtmål via etablering av bl.a. äldreboende i privat regi i kombination med innovation och utveckling inom omsorgen.
Du kommer att ha en central roll med direkt påverkan på företagets lönsamhet genom att sälja platser framgångsrikt. Du uppnår detta genom din förtroendeingivande och ödmjuka framtoning samt en stark drivkraft.  Ett plus är om du har erfarenheter från vård/omsorg. I arbetet ingår att självständigt hålla kontakt med kunder, närstående, kommuner, intresseföreningar, upprätta marknadsanalyser, hjälper kunder att få biståndsbeslut, bidra till att utforma våra äldreboenden genom att förankra dessa i sina lokala sammanhang.  Du kommer introducera att arbeta mer effektivt med hjälp av digital marknadsföring.  Vi vill att du är med och utvecklar vårt sätt att arbeta, kommer med nya idéer och bidrar i tjänst- och konceptutveckling.

Dina arbetsuppgifter blir bland annat att:
  • Skapa tillväxt genom att effektivt säljer omsorgsplatser.
  • Identifiera, skapa och utveckla långsiktiga affärsrelationer med utvalda beslutsfattare.
  • Ansvara för att identifiera och bearbeta marknader och identifiera behov.
  • Hitta lokala samarbetspartners och identifiera kundbehov som kan omvandlas till affärsmöjligheter.
  • Ansvara för att Frösunda uppfattas som en attraktiv samarbetspartner genom att bygga upp och behålla strategiska och förtroendefulla relationer med beslutsfattare och beslutspåverkare i kommuner och med andra intressenter som leder till fler affärer och att Frösundas mål uppfylls. 


Din bakgrund
Du har en Universitet-/högskoleexamen alternativ en yrkesutbildning, gärna som sjuksköterska, mäklare alt. en inriktning mot ekonomi, försäljning, projektledning eller annan likvärdig utbildning. Du är förtroendeingivande och serviceinriktad.
Du ser möjligheter och tycker om problemlösning. Erfarenhet från vård/omsorg är som sagt meriterande.

  • Förtroendeskapande, ödmjuk och driven
  • Goda kunskaper om kommunal verksamhet (omsorg)
  • Förmåga att tänka strategiskt och omsätta detta i handling
  • Försäljningserfarenhet (omsorgstagare/närstående, kommuner, intresseföreningar)
  • Kunskaper av digital marknadsföring

Du har stor respekt för våra kunder, deras liv och delar vår vision och värdegrund. Samtidigt har du en god känsla för affärsmässiga principer och arbetar hela tiden ur ett ekonomiskt hållbart perspektiv.
 

Kontaktpersoner:

Julie Lam , Etablerings- och fastighetschef
Telefon: julie.lam@frosunda.se


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: