Logga in

Till toppen av sidan

Gillar du träning och vill arbeta flexibelt med vår aktiva kund i Mora?

2017-10-18 | Dalarna | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 
 
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad kan Frösunda erbjuda mig?

  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.
Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu en ledsagare till en av våra kunder i Mora. Kunden är en glad och aktiv kvinna som har ett ledsagningsbeslut på 10 timmar per vecka. Din arbetsuppgift är att aktivt hjälpa kunden med hennes träning. Det är viktigt att du gillar träning och har en normal grundfysik för att kunna hjälpa kunden med bland annat vattenträning, styrketräning på gym och Power Plate. Som person är du som söker tjänsten pigg, ansvarsfull och uppfinnelserik genom att exempelvis komma på egna idéer inom träning och friluftsaktiviteter tillsammans med kunden. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 

Tjänsten är på ca 25% med möjlighet till viss flexibilitet gällande att fördela dessa timmar över veckan i överenskommelse med kunden.

Det viktigaste är;
 Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.
 

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Verksamhetschef
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: