Logga in

Till toppen av sidan

Schemarad om 50% söker rätt person

2017-10-19 | Värmland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 3


 
Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten?

Ort: Karlstad

För kunds räkning söker vi personliga assistenter som har erfarenhet av omsorg och en höjd blick. Du som söker har intresse för att förstå och utveckla dina kunskaper om människans beteende. Du bör vara en person som ser utmaningar som ett sätt att bli bättre på ditt arbete. Vidare tycker du genuint om när du får möjligheten till att göra en annan människas vardag bättre.

Du som söker är 30 år eller äldre. Du har förmodligen utflugna barn vilket medför att du har kunskap om innebörden av att vara förälder men är friställd de åtaganden som yngre barn kräver.

För att lyckas i din yrkesroll så har du framförallt ett stort engagemang och vi tror att du, med ditt lugna och tillmötesgående sätt, lagar middag samtidigt som du löser vardagsproblemen när inte allt går som det är tänkt. Vidare uppskattar kunden promenader utomhus och vi ser gärna att du finner glädje i detsamma.

Hjälpsamhet i denna kontext betyder att du finns nära vid de tillfällen som kund önskar och samtidigt tar ett steg tillbaka när så efterfrågas. Du kan ”se” vad som behöver göras och förstår att ingen kommer göra det åt dig.

Känner du igen dig? Tveka inte att söka till oss.

Krav:
Körkort
RökfriSpecifikt om tjänsten
:

Vi söker 3 stycken assistenter till schemarader om 50%. Arbetstiderna varierar och innebär arbete dag, kväll samt natt på vardagar och helger. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Susanne Kielba , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 79


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: