Logga in

Till toppen av sidan

Ung kille i Göteborg söker personlig assistent med engagemang!

2017-10-23 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Vi söker en ny personlig assistent till en 20-årig kille som bor med sin mamma i en villa i centrala Göteborg, men planerar att flytta till eget vid hösten.
Kunden drabbades av en hjärnblödning i januari 2013, var innan detta fullt frisk. Han är en positiv och målinriktad kille som är inställd på att bli återställd igen.
 
Kunden ser gärna att du som assistent är i åldern 20-35 år, social, positiv, flexibel, punktlig och ansvarsfull. Du ska vara rökfri. Ditt uppdrag blir att hjälpa honom genom vardagen och möjliggöra de mål han har. 
Kunden är social och umgås gärna med sina vänner. Han är även intresserad av träning och teknik, speciellt datorer. 
 
Arbetet kräver även en god fysik och personlig mognad, och du som assistent måste ha en god förmåga att se och bedöma risker och andra moment där det föreligger risk för att kunden faller. Du måste ha förmågan att stärka hans egna resurser och vara lyhörd för hans behov och önskningar, samtidigt som du har förståelse och visar respekt för hans integritet. Du bör ha förmåga att känna av när du behöver vara aktiv och när du skall hålla låg profil.
 
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och är endast intresserade av personer med stort engagemang och som värdesätter ett arbete med människor, som tar sitt arbete seriöst och ser långsiktigt på det. Anställningen gäller från slutet av året ev. slutet av januari 2018 och 6 månader framåt.
Anställningsformen är så länge assistansuppdraget varar, och arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helg.
Varmt välkommen med din ansökan, bifoga gärna personligt brev och CV!

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Dana Alamine , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 40 12


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: