Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till kvinna i Örebro - extra arbete

2017-10-23 | Örebro | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Bakgrund.
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.


Plats: Örebro 

Kunden.
Vår kund är en kvinna som behöver ditt stöd i vardagen med, i hemmet, vanligt förekommande sysslor. Kunden som utöver sina egna intressen axlar en mammaroll behöver dig som en stöttepelare när tiden inte räcker till.
Vi tror att du som söker denna tjänst har god erfarenhet av barn och förmodligen är du själv mamma. Du tar naturligtvis ett stort ansvar och har blicken för vad som behöver göras i ett hem för att skapa en familjär känsla. Dina erfarenheter av livet har gjort att du är självständig och tar ansvar.
Du respekterar kundens hem och leverne samtidigt som du med din goda kommunikation ser till att saker blir gjorda utifrån ditt sätt att se världen.
För att lyckas i denna assistans krävs framförallt ett stort engagemang och vi tror att du, med ditt lugna och sansade sätt, lagar en god middag samtidigt som du löser vardagsproblemen.
Om du har erfarenhet av ADHD är det meriterande.


Krav.
Du som söker ska vara kvinna – gärna lite äldre alternativt mogen för din ålder
Du ska vara självständig och se vad som behöver göras
Du ska vara duktig på att kommunicera
Önskvärt är om du är duktig på matlagning

Specifikt om tjänsten.
Vi söker dig som intresserad av extra arbete - troligen har du annan sysselsättning idag men önskar att komplettera upp din arbetstid.
Arbetstider är förlagda kvällstid 17.00-21.00 samt förmidagar mellan 07-08:30. I första hand är det kvällstiden du kommer arbeta.
Frösunda jobbar med löpande urval.
Individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Oskar Eghammar , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 33 36


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: