Logga in

Till toppen av sidan

Assistent på ca 60 % sökes samt timvikarier

2018-01-05 | Jönköping | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent till en 67- åring kvinna i Nässjö  samt vikarier.

Kunden i fråga bor tillsammans med sin man i villa. Hon har MS och behöver hjälp med allt i sin vardag så som vid förflyttningar med lyft, all personlig omvårdnad, mat via sond, medicinering,  mm. Som person bör du vara engagerad i ditt arbete  och ha lätt för att följa rutiner.

 Erfarenhet är ett stort plus men det viktigaste är en god personkemi.
 I denna rekrytering är det ett krav att du är kvinna samt rökfri.

Vi söker nu en assistent till en schemarad på ca 60% med möjlighet till fler tider. Eventuellt finns möjlighet till ökad tjänstgöringsgrad under våren.
Vi söker även  vikarier till samma kund, gärna du som är pensionär och därmed har mer möjlighet till flexibilitet vid vakanser.
Kund har hjälpbehov aktivt dygnet runt.
Arbetstiderna är varierande dagtid/eftermiddag/kväll/natt/helg. Den 60% tjänsten har till stor del tid förlag på natten.
Förväntad start: Under februari 

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent hos vår kund? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Dick Jonzon , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 92

ChristelEngstrand , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 32 15


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: