Logga in

Till toppen av sidan

13-årig tjej söker fina assistenter till flertalet tjänster på ca 75%

2018-01-09 | Västernorrland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 3

 
 
Vi söker 2 personliga assistenter för natttjänst på ca 75 %, en vikarietjänst på 75% samt extrapersonal för natt och dagarbete.

Vem söker vi?

Till denna tjänst söker vi främst undersköterskor, barnsköterskor samt sökanden med mångårig arbetslivserfarenhet inom vård eller omsorg.
Du som har erfarenhet eller intresse av avancerad sjukvård i hemmet eller palliativ vård vill vi gärna uppmuntra extra att söka denna tjänst. Personlighet och lämplighet kan också premieras över utbildning och lång arbetslivserfarenhet.

De personer vi söker ska vara varma, lyhörda och ha en positiv läggning. Vi värdesätter även flexibilitet, personligt engagemang samt eget driv högt. Du känner stolthet och glädje i att arbeta med att vårda och hjälpa andra människor.
Ett krav är körkort och tillgång till bil.
 


 Varför ska du jobba hos oss?

Du kommer att arbeta hos en fantastisk och gullig tjej på snart 13 år som har ett mycket stort omvårdnadsbehov. Hon vårdas helt i hemmet och har hemundervisning.
Vi erbjuder dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet komma nära en fantastisk människa och känna tillfredsställelsen över att just DU gör positiv skillnad i hennes liv och att du fyller en viktig funktion i att göra hennes liv avsevärt bättre. Du får som vårdgivare ägna dig åt en enda persons välmående, utveckling och glädje. Samtidigt får du en stor möjlighet att utvecklas själv när det gäller t ex kommunikation och utvecklar en fingertoppskänsla för att vårda.

Hos oss jobbar du på en liten arbetsplats med 8 andra kompetenta och varma assistenter i en familjär atmosfär där alla ställer upp för varandra. En stor fördel med jobbet är att vi skapar arbetsschemat själva och kan därmed vara flexibla för dina schemaönskemål och vi är måna om att livet ska fungera för dig. Vi är lyhörda för dina önskemål och vill att du ska trivas och stanna kvar hos oss. Dessa tjänster är förlagda nattetid helt utan jour. Du jobbar under natten tillsammans med en kollega.


Familjen bor i Bonässund ca 10 min från Örnsköldsviks Centrum.

Då vi rekryterar löpande får du gärna skicka in din ansökan redan idag! Då kunden är under 18 år behöver vi även ett registerutdrag från dig, som du beställer via denna länk: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 33 32


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: