Logga in

Till toppen av sidan

Kvinna i västra Göteborg söker personlig assistent omgående!

2017-11-02 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

 Frösunda söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen kvinna i 40-årsåldern som bor i en egen lägenhet i Göteborg. Du kommer vara hennes hjälp i vardagen och stötta bland annat i omvårdnad, hushållsysslor, personlig hygien och aktiviteter. Din arbetsplats är där kunden befinner sig, så du är ett stöd både i och utanför hemmet. Du får gärna dela hennes intressen som är musik, matlagning och bakning samt pyssel i alla dess former. Vår kund tycker om att åka på utflykter till exempel ta en fika på stan.

Det är meriterande om du har erfarenhet som personlig assistent eller liknande, men vi ser personlig lämplighet som avgörande. Kunden söker dig som är trygg, ansvarsfull och tålmodig. Du kan följa instruktioner, men kan även se vad som behöver göras. En viktig egenskap som personlig asisstent är att vara lyhörd. Du behöver kunna lyssna in kundens behov, och ge ett personligt anpassat stöd.

Arbetet är schemalagt på dygnspass(med sovande jour på natten), vardag som helg. Omfattningen är ca 30-40 timmar per vecka.

Tillträde omgående.

Välkommen med din ansökan, bifoga personligt brev och CV.

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Nina Riestola , VC
Telefon: 0101303614


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: