Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker timvikarier till medelålders kvinna i Rättvik

2017-11-03 | Dalarna | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu personlig assistent till en av våra kunder i Rättvik. Kunden är en kvinna i medelåldern som tycker om matlagning, musik och hantverk. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat inom vård och omsorg tidigare och som person har du tålamod, är trygg och lugn med ett gladlynt humör. Undersköterskeutbildning eller erfarenhet av psykiska diagnoser är meriterande men inget krav. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Vi söker främst timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller semester. Arbetstiderna är förlagda över dag, kväll, natt och helg. Dygnspass förekommer. 

Det viktigaste är;

Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: