Logga in

Till toppen av sidan

Ung tjej i Halmstad söker personlig assistent!

2017-11-10 | Halland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Vi söker nu två personliga assistenter till en social och positiv rullstolsburen tjej som bor i Halmstad. Kunden tycker om att hitta på aktiviteter, men hennes dagsform styr och hon behöver vila mer än andra vissa dagar. Som personlig assistent är du ett stöd i hennes vardagliga liv med personlig omvårdnad, hushållsysslor och aktiviteter. Du får gärna dela hennes intressen som är hästar, internet, social media och att vara ute på stan.

Du som söker är flexibel, lyhörd och lösningsfokuserad. Tidigare erfarenhet eller utbildning som personlig assistent är en fördel, men personkemi är av vikt. Frösunda söker dig som är engagerad i ditt arbete, respekterar dina medmänniskor och ser till både kunder och anhörigas behov. Du tar till dig konstruktiv kritik och har lätt för att ändra ditt arbetssätt för att kunden ska må så bra som möjligt.

Anställningsformen är så länge assistansuppdraget varar och arbetstiderna är förlagda eftermiddag, kväll, natt (med jour) och helg. Vi söker nu till två tjänster.
Tjänst 1: varannan helg
Tjänst 2: 1-2 arbetspass i veckan, varannan helg (tjänstgöringsgrad 46 %).

Varmt välkommen med din ansökan uppge vilken tjänst du är intresserad av, bifoga personligt brev och CV!

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: