Logga in

Till toppen av sidan

Ung kvinna söker personlig assistent i Helsingborg

2017-11-13 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 
 
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
I arbetet med kunden är du ett stöd i vardagen, du driver arbetet framåt och motiverar kunden till att vara delaktig. I denna tjänst är det viktigt att ligga steget före, du kommer att vara ett stöd i allt från tillsyn, insatser kring den dagliga hygienen samt hushålssysslor.

Du som söker har förmåga att vara tydlig i ditt arbete och aktivera kunden samtidigt som du är lugn. Du är matlagningskunning med kunskap om näringslära och medvetenhet om ätproblematik. Vidare bör du vara ansvarstagande med en personlig mognad och erfarenhet av livet. Kunden önskar att du talar flytande svenska. Att du är rökfri är ett krav.

Vi söker dig som är intresserad av en mindre tjänst upp till 50%,  du arbetar dag/kväll/sovande jour.
 
Förväntad start: Omgående
 
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Margaretha Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 40 84

Amanda Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: