Logga in

Till toppen av sidan

Ikasus friskola söker tränare/elevassistenter

2018-01-15 | Stockholm | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 1

Ikasus friskola söker tränare/elevassistenter

Om Ikasus 

Ikasus Friskola söker dig som är engagerad, positiv, pedagogisk, har tålamod, gillar äventyr och vill arbeta som tränare/elevassistent med våra elever som har autism och utvecklingsstörning. Vi arbetar i arbetslag, lärare och tränare/elevassistenter. Vi är en skola som arbetar enligt TBA-metoden.

Vi är en grund- och gymnasiesärskola (tränings- och individuella programmet). Vi har även fritishem och  KTT (fritids) för de elever som har behov av det. Vårterminen 2018 har vi 26 elever, lärare och tränare i arbetslag. Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller liknande, meriterande med TBA kunskap och/eller erfarenhet av arbete med autism eller/och funktionsnedsättning.

Som person har du ett pedagogiskt synsätt, engagerad, flexibel, tydlig, strukturerad, bra på att passa tider, har tålamod och gillar att hitta på aktiviteter både fysiska och kulturella. Det är viktigt att du är "godhjärtad och hårdhudad". Du ska kunna utrycka dig väl i svenskt tal och skrift. Helst ser vi att du har körkort.

Du ska bidra till att våra elever upplever högsta möjliga livskvalitet genom att pröva nya aktiviteter och våga tänja på gränser!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Frösunda tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal. För dig som gärna vill ha en timanställning finns förutsättningar även för det.

Ansökan mottages endast via denna länk, ansökan ska innehålla personligt brev och cv som bifogas i angivet format.

Sista ansökningsdag är 14/2.  Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
För frågor och mer information går det bra att ringa Iréne Thunberg, tel: 010 130 33 24, måndag tom torsdag.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Irene Thunberg , Skolcontroller
Telefon: +46101303324


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: