Logga in

Till toppen av sidan

Ansvarsfulla timvikarier sökes till kund i Gävle

2017-11-14 | Gävleborg | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig assistans - vad är det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.


Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
·         Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
·         Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
·         Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
·         Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
·         Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.


Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu personliga assistenter till vår kund boendes i Gävle. Assistentgruppen behöver nu förstärkas med en flexibel, lyhörd och lösningsfokuserad assistent som kan jobba som timvikarie. Detta innebär att med kort varsel kunna hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller vid behov. Arbetstiden är förlagd nattetid mellan 20-08, både vardagar och helger. Jourtid är mellan 23-07.15. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 
 
Vi tycker att den viktigaste egenskapen hos dig som assistent är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du också vara kreativ för att lösa de situationer som kan uppstå. Utbildning och erfarenhet inom vård är inte ett krav utan ses som meriterande. Vi ser gärna att du har ett intresse för matlagning samt att du inte röker.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, gärna så snart som möjligt.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: