Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till manlig kund i Uppsala, vikariat

2017-11-14 | Uppsala | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Frösunda Omsorg AB i Linköping söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter istället för hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.
Vi söker nu en  personlig assistent för vikariat till en av våra kunder i Uppsala.  

Personlig assistans – vad innebär det?


Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du som söker är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Du ska kunna tänka utanför boxen. Du är professionell och värnar om kundens personliga integritet. Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Specifikt om tjänsten
 
 
Då en av kundens personliga assistenter går på föräldraledighet så finns  det chans till en fast schemarad under denna period.
Vår kund bor i Sävja och har personlig assistans dag , kväll och natt. Utöver stöd och hjälp i vardagen behöver kunden även hjälp i personlig omvårdnad, hemmets skötsel och göromål, planering av inköp samt i samband med aktiviteter.
Vi söker dig som är trygg i dig själv, ordningssam, tålmodig och motiverande. Du bör ha ett professionellt förhållningssätt i alla lägen. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga, samt är en god lyssnare. Du är positiv, ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skriv och berätta om dig själv i din ansökan.

Tjänsterna: Behovsanställning, Visstid så länge assistansuppdraget varar.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se

Rekrytering sker löpande, bifoga CV och personligt brev. 

Välkommen med din ansökan!
.
 

 

Kontaktpersoner:

Veronika Nossbring , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 33


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: