Logga in

Till toppen av sidan

Glad kille söker personlig assistent!

2017-11-15 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Glad kille, 37 år, behöver nu en personlig assistent. Han har en förvärvad hjärnskada, använder permobil och bor vid Sisjön i Göteborg. Det är en social och glad person, som tycker om att vara ute på aktiveter.  Kunden är intresserad av sport, träning, vara på stan, promenader och TV-komedier. Han varvar aktiviteter med daglig vila.

Som personlig assistent hjälper du honom med hygien, kommunikation, PEGG, på- och avklädning m.m. Du stöttar i hushållssysslor, och behöver kunna se vad som behöver göras i ett hem. Du är med honom på daglig verksamhet, utflykter, sjukgymnastik och fritidsaktiviteter. Varje vecka har han bassängträning, då du som assistent är med i badet. Därför bör du kunna simma och inte vara klorallergiker.

Det är viktigt att du som söker tjänsten är en ansvarsfull, pigg, stark och noggrann kille eller tjej. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du känner ett genuint engagemang i att arbeta med människor.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller  har en utbildning inom vård och omsorg, men personlig lämplighet är avgörande. Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande jobb.

Tjänstgöringsgrad 90%, anställningsform är vikariat.
Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, natt (med jour) och helg. Du som söker kan arbeta alla tider.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Burim Neziri , Verksamhetschef
Telefon: 0101303709


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: