Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes i Herrljunga

2017-11-21 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Jag är en 43-årig kvinna som bor i centrala Herrljunga. jag söker assistenter för både schemalagda tider samt vikarie för snabba inhopp.

Som assistent till mig är du med mig i mina vardagliga sysslor och du arbetar där jag befinner mig, men med utgångspunkt från mitt hem. Det kan innebära matlagning, städning personlig hygien, assistans i stallet eller när jag besöker någon trevlig pub.

Jag har en islandshäst som jag rider på som rehabilitering, vilket betyder att du behöver ha god fysik och styrka då du assistterar mig av/på hästen, detta innebär att du inte kan vara för kort till växten. förutom stallskötsel med bl.a. tunga lyft blir det långa raska promenader då du följer med mig då jag rider. Erfarenhet av rehabilitering är en stor fördel, hästvana är ett krav.

Du och jag kommer samarbeta och till viss del komma överens om schematider tillsammans, men det är jag själv som bestämmer när och hur assistansen utförs. Jag vill att du är icke-rökare, flexibel, pålitlig, ansvarstagande, noggrann och har ett positivt sinne och tankesätt. Personkemin är jätteviktigt både mellan oss och min häst. Meriterande är om du har körkort. Det är också viktigt att du kan följa med och arbeta på mina semesterresor några veckor på året. Du skall ha en rak och ärlig kommunikation du skall hantera det svenska språket bra i både tal och text. Vill också nämna att arbetet här hos mig kan vara allt från fullt ös och tvära kast till mycket lunga stunder så stresstålighet kan också läggas till på listan av egenskaper.

Kontaktpersoner:

Simon Axeland , Verksamhetschef
Telefon: 0101303610


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: