Logga in

Till toppen av sidan

Musikhandledare Danvikstull Dagliga verksamhet

2017-11-22 | Stockholm | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 1

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden – i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Frösunda Omsorg AB söker en musikhandledare med en tjänstgöringsgrad på 90 % till Danvikstull Dagliga verksamhet. Verksamheten vänder sig till personer inom LSS personkrets 1.

Hos oss är det kundens behov som styr vår verksamhet och stödet vi ger är  individuellt anpassat.
Vår uppgift är att utveckla och stötta våra kunder i att uppnå högsta möjliga livskvalité genom en fungerande och meningsfull vardag.

Verksamhetens inrikting är mot det estetiska området och vi erbjuder lustfyllda aktiviteter och social samvaro som stimulerar alla olika sinnen. Vi arbetar bland annat med musik, teater, skapande, media, kommunikation och mycket mer.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att tillsammans med kund planera och genomföra insatser i vardagen enligt uppsatta mål, leda/delta i aktiviteterna som syftar till att stimulera kundernas utveckling, dokumentera insatser och avvikelser enligt gällande rutiner hos kund i social journal, utföra riskbedömning och uppföljning.

I vår verksamhet arbetar vi med Alternativ och Kompletterande Kommunikation (AKK), som till exempel bildstöd, PODD och teckenspråk mm. Medarbetarna i Danvikstull är mycket engegerade och kunniga, vilket har gett verksamheten ett gott rykte som vi är mycket stolta över. Våra medarbetare förväntas vidare dela Frösundas värderingar såsom respekt, engagemang och nyfikenhet. Vi arbetar aktivt med att skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga externa kontakter. 


Vi söker dig som har; 
* Relevant utbildning för arbetet.
* Har erfarenhet av att arbeta med personer inom LSS personkrets 1.
* Besitter mycket goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift.
* Är van att dokumentera och arbeta med genomförandeplaner.
* Har god kunskap och erfarenhet av att arbeta med AKK, teckenspråk och tydliggörande pedagogik.
* Erfarenhet av att arbeta inom daglig verksamhet.
* Du måste ha körkort, det är ett absolut krav.

Kontaktpersoner:

Ewa Andersson , Verksamhetschef
Telefon: 010-1305983


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: